2023. január 15., vasárnap

Jöhet a B oldal,az utam most arról szól hogy egyedül kell lennem

 Tudod, néha kell az egyedüllét…  Ideje lenne egy kicsit elcsendesedned és magadba nézned.Fontos dolgok megérkeznek a lényegtelenek kihullanak.

Talán ez az időszak most az egyedüllétről szól és talán kihívások elé állít majd. De csak azért, hogy végre azzal a gondolattal ébredj fel reggelente, hogy minden rendben.Hogy reményt találj az ürességben.Ez az időszak megmutatja, hogyan törődj magaddal és hogy bizony számíthatsz arra a személyre, akivé az utad során váltál.

Talán eljött a felszabadulás ideje…Ennek köszönhetően a lelked erősebbé válik.A lelked megújul.És bocsátsd meg magadnak, hogy olyannak adtad oda a lelked, olyannak tártad ki a szíved, aki nem értékelte. Aki bántotta. Aki fájdalmat okozott neki.Talán az az az időszak amikor a kihívásoknak köszönhetően rájössz majd Te vagy önmagad megmentője. Saját magad biztonságos kikötője.

Talán azok az emberek is eszedbe jutnak, akik elhagytak,de ebben is volt valami jó,hiszen ide vezettek vissza önmagadhoz.És itt egyedül is rendben vagy. Itt össze tudod szedni magadat. Itt meg tudod javítani és vissza tudod szerezni a lelked azon darabjait, amelyeket elvettek Tőled.

Az egyedüllét és a magány nem ugyanaz,én szeretek egyedül lenni az öröm forrása bennem van.Az introvertált embert időnként egyedül kell hagyni,számára a magányigény esszenciális lételem így tölti lelkének akkumlátorait,belső csendben,villódzó ingeráradat emberközelség nélkül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése