2023. február 13., hétfő

A felébredtek magányossága,egyesek miért élnek egyedül?




Azért mert nem illenek bele a hétköznapi világba.Az olcsó érzések és a felszámolás alatt álló értékek világában? Mivel az ilyen ""más emberek"" mély érzésűek nem jó nekik bárki.

Ők a valóságos világban élnek... "A MÁGIA ÉS A LELKI SZELLEM VILÁGÁBAN", nem pedig abban a képzeletbeli világban, amit valóságosnak adnak el nekünk.
Nem akármilyen barátságuk van, mert a rezgés miatt nem kapcsolódnak akárkivel.
Az otthonuk a Mágiájuk szentélye, amit nem mindenki ért meg; gyertyák, kristályok, füstölők, növények bőven vannak...😊
Az emberek nem egyformák, és a környezetünk sem egyforma.
Nem mindenki érti meg őket (minket 😉), és ez nem is igazán érdekli őket (minket).
A társalgás témája nem a legújabb divat, vagy a showbiznisz, hanem univerzumok, tanácsok, álmok, guruk, szellemek, tudatosság, spiritualitás, szerelem.
Az ilyen típusú emberek rendkívül empatikusak, érzékenyek, őszinték, és nem illenek bele a látszatok, maszkok és homlokzatok világába.
De miért van egyedül az ilyen "más" ember?Mert a szellem megtanítja őt először szeretni és önmagával lenni, majd megosztani másokkal, és önmagából másokra is kiterjeszteni.

Az ilyen ember nem fél a magánytól, saját növekedésére használja, hogy önmagába nézzen, és jobban aktiválja az érzéseit, amelyeket aztán körökben oszt meg más emberekkel, akik, még ha távol is vannak, a rezgési frekvenciák rokonságában közel érzik magukat egymáshoz.
Az ilyen embernek rengeteg hazugságot kell lerombolnia az útjuk során, mielőtt más testekben találják meg önmagukat.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése